dinsdag 15 mei 2012

ASPEKTE

    

                               agron  shele  
                                                  autor


KORSI E HAPUR II  (OPEN LANE II-2010)AKTIVITETI MISS GLOBIAKTIVITETI MISS GLOBISIMPOZIUMI II INTERNACIONAL 


SIMPOZIUMI III INTERNACIONAL   (UNIVERSITETI "EQEREM ÇABEJ" )
SIMPOZIUMI III INTERNACIONAL  ( UNIVERSITETI "VITRINA )
CERMONIA E HAPJES SE VITIT TE RI SHKOLLOR
SIMPOZIUMI II INTERNACIONAL  ALBANIA ( BUTRINT 2009)
MARRJA E MEDALJES SE MIRENJOHJES NGA MINISTRIA E TURIZMIT, KULTURES, RINISE DHE SPORTIT PER ARTISTIN E POPULLIT LAVER BARIU ( KORÇE)

FLETE PALOSJE "PERMETI TURISTIK"

FLETE PALOSJE "PERMETI TURISTIK"ALMANAK INTERNACIONAL 2008


SIMPOZIUMI II INTERNACIONAL 

SIMPOZIUMI III INTERNACIONAL 


KONGRESI LETRAR INTERNACIONAL  (SALAMINE ; GREQI )

KONGRESI LETRAR INTERNACIONAL  (SALAMINE ; GREQI )

AKTIVITET LETRAR INTERNACIONAL (PERMET 2009)

GAZETA TEMA 

 AKTIVITETI LETRAR (SHKUP, MAQEDONI)
AKTIVITETI LETRAR (SHKUP, MAQEDONI)

REVISTA LETRARE "POMEZZIA NOTIZZIE" (ITALI)


KONGRESI LETRAR INTERNACIONAL  (SALAMINE ; GREQI )

AKTIVITETI BALLKANIK "MBROJTAJA E MJEDISIT RAJONAL" 
(FLORINAS, SELANIK, GREQI)

AKTIVITETI BALLKANIK "MBROJTAJA E MJEDISIT RAJONAL"
(FLORINAS, SELANIK, GREQI)


KALA E ALI PASHE TEPELENES ( LIMAR,  MALESHOVE)

EKSPOZITA "PERMETI  EUROPIAN" ( MUZEU KOMBETAR , TIRANE)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten